Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή μέσω Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της HANIOTIS JEWELLERY δέχεται όλες τις  κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit ) τo οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την κάρτα σας ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας. Η HANIOTIS JEWELLERY για μεγαλύτερη ασφάλεια, δεν διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας, με αποτέλεσμα για κάθε αγορά που πραγματοποιείτε να πρέπει να εισάγετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας Η HANIOTIS JEWELLERY έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών με χρήση  κάρτας. Ωστόσο, σε περίπτωση που αποδεδειγμένα έχει γίνει δόλια χρήση της κάρτας σας, η χρέωσή σας δύναται να ακυρωθεί κατόπιν αιτήματος σας στην Τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα, η οποία οφείλει να διερευνήσει το παράπονο ή την καταγγελία σας. Για το λόγο αυτό έχετε υποχρέωση αμέσως μόλις αντιληφθείτε ότι συνέβη το γεγονός αυτό να προβείτε σε ενημέρωση της εκδούσας Τράπεζας, ώστε να ακυρωθεί αυτή και να αποκλεισθεί η χρήση της από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα

2. Πληρωμή με αντικαταβολή τοις μετρητοίς κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας:

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας ACS Courier. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις.

3. Πληρωμή με κατάθεση τοις μετρητοίς σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας GR3201101040000010400271978 και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 3257841. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

4. Πληρωμή μέσω paypal.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 01.04.2011, τα παραστατικά αξίας 3.000 ευρώ και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους: Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.